Resultaat en duur behandeling

Een behandeling bij het Digitaal Team duurt 6 ( en maximaal 9) maanden. Uit onderzoek blijkt dat het meeste effect van behandelen direct in de beginfase van de behandeling behaald wordt. Daarom beginnen we zo snel mogelijk en zo intensief mogelijk aan je behandeling met als doel dat je na 6 maanden hersteld bent en/of zoveel geleerd hebt dat je het zelf verder kan. 

Elke 3 maanden is er een intensievere evaluatie. Gaat je herstel sneller dan verwacht? Dan wordt de behandelduur verkort. Gaat het langzamer? Dan kunnen we snel bijsturen. We werken in een korte periode intensief en effectief.

Uiteraard vragen we hoe het met je gaat als we contact hebben via e-consult, e-mail of chat. Daarnaast verwachten we van jou dat je wekelijks digitaal enkele vragen beantwoordt. De eerste vragen ontvang je al zodra wij de verwijzing van je huisarts ontvangen hebben. Aan de hand van jouw antwoorden ontstaat er een helder overzicht van het resultaat van de behandeling.

In de periode dat je bij ons in behandeling bent staan wij voor je klaar. Daar staat tegenover dat we van jou verwachten dat je zelf ook flink aan de slag gaat. Wij geloven dat we het beste resultaat alleen samen kunnen bereiken.

Duur:

  • 9 maanden als het moet
  • Korter als het kan
  • Elke 3 maanden evalueren