Informatie voor verwijzers

Helaas krijgen veel mensen niet de psychische zorg die ze nodig hebben. Dit moet en kan anders. Het Digitaal Team Dimence zet hierin een belangrijke stap met intensieve digitale behandeltrajecten van maximaal 9 maanden.

Na aanmelding en screening met meetinstrumenten wordt een eerste e-consult gepland. In dit gesprek wordt gekeken welke diagnose gesteld kan worden en welke behandeling hierbij past. De behandeling wordt gestart en elke 3 maanden geëvalueerd. De patiënt werkt in zijn eigen omgeving op zijn eigen tijd aan zijn eigen herstel en wij komen als het nodig is op digitaal huisbezoek.

Wij bieden digitale psychologische behandeling voor volwassenen in de Specialistische GGZ (en Basis GGZ).

 

Aanmelding

Voor behandeling is een geldige verwijzing nodig van de huisarts. Hierin vermeld je naw-gegevens, de klachten en de reden van aanmelding. 

 

Verwijzing via ZorgDomein

ZorgDomein ondersteunt je bij het verwijzen; van het kiezen van zorgaanbod tot aan het opstellen en digitaal verzenden van de verwijsbrief. Ben je nog niet aangesloten op ZorgDomein? Hier kun je je aanmelden. 

Het Digitaal team is te vinden onder het zorgproduct: Digitaal Team Specialistische GGZ van Schermvermelding Dimence; Zwolle, Deventer en Almelo

 

Verwijzing via ZorgMail

Via ZorgMail worden berichten direct vanuit het huisartseninformatiesysteem (HIS) op een veilige manier elektronisch verstuurd. Het zorgmailadres (Edi-fact) van het Digitaal Team is 500131472@lms.lifeline.nl (zoekterm: digitaalteam)

 

Fax

De verwijzing kan gefaxt worden via nummer: 088- 201 1234

 

Meer informatie voor verwijzers

Stuur ons een e-mail met je naam en telefoonnummer en we nemen snel contact op. digitaalteam@dimence.nl